Kniv & Gaffel logo
040 - 190 600

Dagens lunch

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 44

Måndag 01/11
-

Tisdag 02/11
-

Onsdag 03/11
-

Torsdag 04/11
-

Fredag 05/11
-

Lördag 06/11
-

Söndag 07/11
-

v. 43

Måndag 25/10
Småländska isterband med rödbetor och persiljestuvad potatis

Tisdag 26/10
Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis

Onsdag 27/10
Mandelfisk med smält smör och rotfruktsmos

Torsdag 28/10
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt ( Som buffé på Anneberg )

Fredag 29/10
Grillad kycklingfilé med gräddsås, ättiksgurka och kokt potatis

Lördag 30/10
Stekt frukostkorv med goda tillbehör och potatismos  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 31/10
Kalkonstek provencal med örtsky och kokt potatis  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

 

Pris: 95:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Dagens rätter för Anneberg och Jägersro

Dagens sallad 75-95:-
Dagens soppa 75:-
Dagens rätt 95:-
Dagens pasta 95:-
Dagens vegetariska 95:-

À la carte Meny för Jägersro

Friterad rödspätta med remouladsås och kokt potatis 95:-
Lasagne på skinkfärs 95:-
Grillad kycklingfilé med bearnaisesås eller barbequesås och ugnsstekt potatis 95:-
   
Grönsaksbiffar med bearnaisesås eller barbequesås och ugnsstekt potatis 95:-
Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis 7 st 95:- / 10 st 100:-
Dansk fläskstek med rödkål, skysås, äppelmos och kokt potatis 105:-
Hemgravad norsk fjordlax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 105:-
   

À la carte Meny för Anneberg

Friterad rödspätta med remouladsås och kokt potatis 95:-
Lasagne på skinkfärs 95:-
Grönsaksbiffar med bearnaisesås eller barbequesås 95:-
Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis 7st. 95:- / 10st. 100:-
Dansk fläskstek med rödkål, skysås, äppelmos och kokt potatis 105:-
Hemgravad norsk fjordlax med hovmästarsås och dillstuvad potatis 105:-
Varmrökt lax med romsås och kokt potatis 145:-

Köksmästaren rekomenderar endast på Anneberg

 
Äggakaka med stekt fläsk och rårörda lingon 135:-
Scampi fritti med rhode island och ris 145:-