Om K&G

   

Kniv & Gaffel
Jägersro­ center
Jägersrovägen 151
213 75 Malmö

040-21 11 85

 

Mån – Fre  Köket stänger 18.30
Lördag
Söndag

10 – 19
10 – 17
11 – 17

Några rader om hur vi arbetar

Som gäst hos oss kan du alltid känna dig helt trygg med vad du äter. Vi är mycket noga med våra råvaror, både vad det gäller tillredning och leverantörer, Svensk cater, Alfred Johanssons kött och FDC är några av våra leverantörer som vi ställer höga krav på, och som vi vet ställer höga krav på sig själva. Både vad det gäller råvaror och arbetet för miljön. Vi jobbar hårt för att våran lunch och catering är smakfulla för våra alla våra gäster.

Fett socker och redningar

I all matlagning så tänker vi på sundhet! Vi använder så lite fett och socker som det går. När vi lagar t.ex. gräddsåser använder vi matlagningsgrädde med 15% fett. Till ca 10 liter färdig sås har vi endast 3 liter matlagningsgrädde, resten är mjölk, fond och kryddor.

Så när vi serverar gräddsås på menyn kan du lugnt äta den även om du behöver tänka på ditt fettintag. Så är det i all vår matlagning där vi använder grädde.

I alla redningar, såser, grytor etc. reder vi med maizena, aldrig vetemjöl. Är du allergiker så får du en fullständig information om vad maten innehåller på plats i restaurangen.

Kontaktformulär

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X