Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 17

Måndag 26/04
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 27/04
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 28/04
Sprödbakad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis

Torsdag 29/04
Sista för säsongen!  Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 30/04
 

Lördag 01/05
-

Söndag 02/05
-

v. 16

Måndag 19/04
Skinkgryta med champinjoner, purjolök och ris

Tisdag 20/04
Oxjärpe med gräddsås, gelé och kokt potatis

Onsdag 21/04
Ångkokt torskfilé med skånsk senapssås och kokt potatis

Torsdag 22/04
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 23/04
Fläskfilé med beranaise och stekt potatis

Lördag 24/04
Kycklinggryta med kokosmjölk och ris  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 25/04
Skinkstek med gräddsås, äpplemos och kokt potatis  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 4 5 6 ... 9 >

 

Pris: 90:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X