Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 21

Måndag 23/05
Senapsgriljerad falukorv med persiljesmör och potatismos

Tisdag 24/05
Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis

Onsdag 25/05
Sprödbakad fiskfilé med örtsås och kokt potatis

Torsdag 26/05
Oxstek med portvinssås och kokt potatis

Fredag 27/05
Helstekt kotlettrad med champinjonsås

Lördag 28/05
Purjolöksfylld järpe med gräddsås och kokt potatis  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 29/05
Kamben med potatissallad och coleslaw   ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

v. 20

Måndag 16/05
Skinkgryta med champinjon, purjolök och ris

Tisdag 17/05
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 18/05
Gratinerad fiskfile med hummersås och kokt potatis

Torsdag 19/05
Grillad kycklingfilé med gräddsås, äppelmos och kokt potatis

Fredag 20/05
Oxgryta med grönsaker och ris

Lördag 21/05
Kycklinggryta med kokosmjölk och ris. ( Gäller för Anneberg, annan meny på jägers )

Söndag 22/05
Färsbiff med grönpepparsås och rostad potatis. ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 4 5 6 ... 11 >

 

Pris: 105:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 850:-
(85:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X