Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 6

Måndag 06/02
Korv Stroganoff med ris

Tisdag 07/02
Bruna bönor med stekt fläsk

Onsdag 08/02
Färsbiff med pepparsås och kokt potatis

Torsdag 09/02
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 10/02
Biff med purjolök, sojasås och ris

Lördag 11/02
 

Söndag 12/02
 

v. 5

Måndag 30/01
Kassler med gorgonzolasås och rostad potatis

Tisdag 31/01
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 01/02
Sprödbakad fiskfilé med remouladesås och kokt potatis

Torsdag 02/02
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 03/02
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 04/02
Pasta Bolognaise med riven ost.  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 05/02
Fläskkotlett med rosépepparsås och klyftpotatis. ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 >

 

Pris: 105:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 850:-
(85:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X