Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 49

Måndag 30/11
Skinkgryta med champinjon, purjolök och ris

Tisdag 01/12
Bruna bönor med stekt fläsk

Onsdag 02/12
Sprödbakad fiskfilé med örtsås och kokt potatis

Torsdag 03/12
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 04/12
Höstgryta på högrev med kokt potatis

Lördag 05/12

Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis ( Endast på Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 06/12

 

v. 48

Måndag 23/11
Kassler med ananassås och potatismos

Tisdag 24/11
Färsbiff med pepparsås och stekt potatis

Onsdag 25/11
Mandelfisk med smält smör och rotfruktsmos

Torsdag 26/11
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 27/11
Skånestek med gräddsås, äpplemos och kokt potatis

Lördag 28/11

Frikadeller i tomatsås och ris  ( Endast på Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 29/11

Fläskfilé med bearnaisesås och stekt potatis ( Endast på Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 4 5 6 ... 25 >

 

Pris: 90:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X