Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 11

Måndag 15/03
senapsgriljerad falukorv med smält persiljesmör och kokt potatis

Tisdag 16/03
Färsbiff med kantarellsås och rostad potatis

Onsdag 17/03
Ångkokt torskfilé med ägg-dillsås och kokt potatis

Torsdag 18/03
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 19/03
Helstekt kotlettrad med café de Parissås och rostad potatis

Lördag 20/03
Kycklinggryta med grönsaker och ris ( Gäller för Anneberg, annan meny för Jägers ) 

Söndag 21/03
Vår hemmagjorda schnitzel med tillbehör  ( Gäller för Anneberg, annan meny för Jägers )

v. 10

Måndag 08/03
Kassler med ädelostsås och stekt potatis

Tisdag 09/03
Bruna bönor med stekt fläsk

Onsdag 10/03
Sprödbakad torskfilé med remouladesås och kokt potatis

Torsdag 11/03
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 12/03
Strimlat oxkött med röd curry, grönsaker och ris

Lördag 13/03
Kycklingfilé med bacon, lök, rödvinssås och ris  ( gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 14/03
Porterstek med gräddsås, gelé och kokt potatis  ( Gäller för Anneberg, annan meny för Jägers )

1 2 3 4 5 6 >

 

Pris: 90:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X