Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 44

Måndag 26/10
Korv Stroganoff med ris

Tisdag 27/10
Wallenbergare med brynt smör och potatismos

Onsdag 28/10
Gratinerad torskfilé med ägg-dillsås och kokt potatis

Torsdag 29/10
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 30/10
Fläskfilé med bearnaisesås och rostad potatis

Lördag 31/10

Kycklinggryta med kokosmjölj, grönsaker och ris ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 1/11

Oxfilé med pepparsås och potatisgratäng ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

v. 43

Måndag 19/10
Kassler med champinjonsås och rostad potatis

Tisdag 20/10
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis

Onsdag 21/10
Sprödbakad fiskfilé med örtsås och kokt potatis

Torsdag 22/10
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 23/10
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 24/10

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor  ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 25/10

Viltfärsbiff med rosépepparsås och stekt potatis ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 4 5 6 ... 22 >

 

Pris: 90:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X