Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 20

Måndag 17/05
Kassler med champinjonsås och rostad potatis

Tisdag 18/05
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor och potatismos

Onsdag 19/05
Ångkokt torskfilé med spenat, soltorkad tomat och kokt potatis

Torsdag 20/05
Currydoftande skinkgryta med ris

Fredag 21/05
Porterstek med gräddsås, varma grönsaker och kokt potatis

Lördag 22/05
Nötfärsköttbullar i tomatsås med kokt potatis  ( gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 23/05
Kycklingfilé med bacon, lök, rödvinssås och ris  ( gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

v. 19

Måndag 10/05
Fläskkorv med rotmos

Tisdag 11/05
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 12/05
Gratinerad fiskfilé med dillsås och kokt potatis

Torsdag 13/05
Anneberg:  Grillad kycklingfilé med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Jägers:  Ugnstekta revben med gräddsås, äpplemos och kokt potatis

Fredag 14/05
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 15/05
Pasta carbonara med riven ost  ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 16/05
Vår hemma gjorda schnitzel med tillbehör  ( Gäller på Anneberg, annan meny på Jägers )

1 2 3 4 5 6 ... 11 >

 

Pris: 90:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X