Veckans meny

På Kniv & Gaffel serveras vällagad husmanskost varje dag. Vi finns på Annebergsgården och Jägersro center och vi serverar endast rätter som är baserade på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen erbjuder.

I lunchen ingår nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te.

v. 49

Måndag 06/12
Korv Stroganoff med ris

Tisdag 07/12
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 08/12
Stekt sill med smält smör och potatismos

Torsdag 09/12
Ärtsoppa med fläsk, pannkokor med sylt

Fredag 10/12
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 11/12
Pasta Carbonara med riven ost. Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 12/12
Vår hemma gjorda schnitzel med tillbehör  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

v. 48

Måndag 29/11
Flygande jacob med ris

Tisdag 30/11
Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis

Onsdag 01/12
Gratinerad fiskfilé med paprikasås och kokt potatis

Torsdag 02/12
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

Fredag 03/12
Grillad kycklingfilé med bacon, lök, rödvinssås och ris

Lördag 04/12
Kassler med dragonsås och kokt potatis  ( Gäller för Anneberg, annan meny på Jägers )

Söndag 05/12
Sprödbakad fiskfilé med bearnaisesås och kokt potatis

1 2 3 4 5 6 ... 25 >

 

Pris: 95:-

Du kan köpa vårt VIP-kort som innebär att du får 10 luncher för 750:-
(75:-/lunch)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X